Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Akvakertész versenyek képes leírás - Akvárium berendezés.tlap.hu
részletek »

Akvakertész versenyek - Akvárium berendezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: akvariumberendezes.tlap.hu » Akvakertész versenyek
Keresés
Találatok száma - 5 db
2012 -es vízikertészeti verseny

2012 -es vízikertészeti verseny

Angol oldal ahol nemzetközi megmérettetésben van lehetőségünk bemutatni az akváriumunkat. Egy nemzetközi zsűri fogja elbírálni a művet. Itt megtaláljuk az eddigi évek (2001 - től) győztes alkotásait. Mintha a természetbe lenne egy ablak olyan szépnek sikerültek.

A HAC egy akvarisztikai verseny kifejezetten növényes akváriumoknak

A HAC egy akvarisztikai verseny kifejezetten növényes akváriumoknak

A versenyen minden, az alkotó által növényes akváriumnak ítélt akvárium indulhat. A nevezéseket a nevezések oldalon lehet leadni 2011.11.11.-ig. A fotók felbontása meg kell, hogy haladja az 1024*768-as felbontást. Természetesen minél nagyobb, annál jobb, de ne legyen nagyobb mint 5 Megabyte képenként. A kép JPG formátumba legyen elmentve. Aki a képeit nem szeretné e-mailben küldeni, lehetőség van URL címek megadására is, ahonnan a zsűri letöltheti a fotókat.

Levinen

Levinen

Az elmúlt időszakban sok tapasztalatot szereztünk egy ízléses akvárium elkészítéséhez. Megtanultuk, hogy miként kell összeállítani egy szép layoutot, megismertük sok növény igényét, gondozásaik lényegét, széppé nevelésük fortélyait. Kifejlődtek a csipesz és olló izmok, elértük az alapfokú szintet latin nyelvből, röviden, szépen lassan akvakertésszé váltunk. Az akváriumunk valóban nagyon jól sikerült, nem győzzük begyűjteni a család támogató kritikáját. A szomszéd is a szokásosnál többször jön át, mondván, hogy megint épp elfogyott a só. Szóval, ha ilyen sikere van a berkeken belül, nézzünk egy kicsit távolabb is.

Peti44 akvakertész

Peti44 akvakertész

Microsoriumok szaporítása Nem csak halainkat, de növényeinket is könnyen tudjuk szaporítani. Egy maláj fórumon belebotlottam egy technikába, amivel microsoriumaink számát nagyon gyorsan, és nagyon könnyedén tudjuk gyarapítani. Hogyan is kell ezt csinálni?

Viktor Lantos

Viktor Lantos

Akváriumok - Akvaristák, akváriumok - Élőlények - Halakról és garnélákról - Hírek a Nagyvilágból - Akvarisztikai hírek - Növények - Fajtáik, bemutatásuk - Technika - Felszerelésekről. Ezen kívül foglalkozik az akvakertészek versenyével is.

Tuti menü