Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Akvarista fórumok képes leírás - Akvárium berendezés.tlap.hu
részletek »

Akvarista fórumok - Akvárium berendezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: akvariumberendezes.tlap.hu » Akvarista fórumok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Akváriummal is foglalkozó fórum

Akváriummal is foglalkozó fórum

Fórum ahol a hétköznapi gondjainkat meg tudjuk beszélni másokkal. Tudunk segítséget és tanácsot is kérni. 1999 óta működő fórum temérdek anyaggal ami között nyugodtan mazsolázgathatunk mert a problémánkkal már valószínűleg más is találkozott.

Diszkoszforum

Diszkoszforum

Ebben a fórumban foglalkoznak a diszkoszhalakon kívül az akváriummal is abból a szemszögből hogy a halakhoz igazítva hogy kell berendezni az akváriumot. Sok hasznos tanácsot tudunk olvasni, meg persze tanácsot kérni is.

Fórum - Akváriummagazin

Fórum - Akváriummagazin

Édesvizi akvarisztika Akvarista műhelytitkok Itt olvashatsz mindenről, ami egy akvárium működtetéséhez kellhet. Az akvárium vize Ezek a topikok a vízparaméterekről szólnak. Hogy egyáltalán mik azok, és hogy hogyan tegyük azokat optimálissá. Díszhalak tartása, tenyésztése Az itt található topikokban általános információkat tudhatsz meg a díszhalak helyes tartásáról, tenyészeteséről. Az akvárium élőlényei, halcsaládok, halfajok Ezekben a topikokban konkrét halcsaládokról, nemzetségekről, adott fajokról kaphatsz információt. Tengeri akvarisztika Egy csepp tenger a lakásban Ezek a topikok a tengeri akváriumok világában segítenek eligazodni.

Forum.akvarisztika

Forum.akvarisztika

Itt megtaláljuk a megyei szintű akvarista klubokkal a kapcsolatot ahol lehetőséget kapunk arra hogy személyesen is kaphassunk segítséget.Általános információk kezdőknek - haladóknak az akvarisztika világából.Van rá lehetőségünk hogy közzétegyünk fényképeket ill. másokét megtekintjük.Van lehetőség keres - kínálat feladására.tudunk másokkal társalogni , tapasztalatot cserélni.

Forum.cichlids

Forum.cichlids

Üdvözöljük a Magyarország legnagyobb afrikai sügeres fóruma oldalán. Kérjük, olvassa el a Gyakran Ismételt Kérdéseket, amennyiben ez az első látogatása. Ha hozzá szeretne szólni a témákhoz, akkor lehet, hogy regisztrálnia kell. Az üzenetek azonnali megtekintéséhez kérjük, hogy kattintson a megfelelő fórum szekcióra.

Forum.tropicalfish

Forum.tropicalfish

Ez a fórum egy általános fórumtól annyiba tér el hogy van akvakertészet , édesvízi és tengeri részlege is.Csináld magad, barkács megoldások az akvárium technikájáról, saját készítésű felszerelésekről, anyagokról. Van még olyan része is ahol írások - cikkek vannak közzétéve melyek között olvasgathatunk.

Korallszirtes-akvarium

Korallszirtes-akvarium

Ez egy olyan cikk sorozat, amit folyamatosan bővíteni fogok amivel a kezdő és haladó akvaristáknak szeretnék segítséget nyújtani elsősorban a korallszirtes akvárium létrehozásához. Ez által mindenki hozzájuthat olyan ismeretekhez , szabályokhoz, technikai alkalmazásokhoz, amit már nagyszámú akvarista kipróbált és sikeresen alkalmazott. Ezeket alkalmazva hosszútávon megteremthetjük a feltételeket a halak és gerinctelenek tartásához, korallok fejlődéséhez és szaporításához. Többféle megoldás létezik hogy elérjük a kitűzött célunkat, de ezek pontos követése sem garantálja a mindig teljesen megegyező eredményeket. Minden újjonan létrehozott akváriummal egy új történet kezdődik.... Az állandóan változó paraméterek sokasága miatt lehetetlen olyan teljesen pontos törvényeket leírni amik minden esetben igazak és sikerhez vezetnek. Ebből kiindulva ahelyett hogy egy receptet adnék, megpróbálom közérthetően elmagyarázni a korallszirtes akvárium működési elvét. Természetesen a valóságban lényegesen komplikáltabb folyamatok zajlanak le, de a célom az, hogy pontokba foglalva a lényeget mindenki számára jól érthető legyen és a gyakorlatban is lehessen használni.

Tuti menü