Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Akváriumi növények képes leírás - Akvárium berendezés.tlap.hu
részletek »

Akváriumi növények - Akvárium berendezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: akvariumberendezes.tlap.hu » Akváriumi növények
Keresés
Találatok száma - 5 db
Akvakertész

Akvakertész

Növényes akvarisztikáról általánosságban A napi növényes adagod. Növényes akváriumok magyar akvakertészektől, növényes hírek újdonságok a nagyvilágból és egy kis barkácsolás. Általános növényes beszélgetések Oktatóanyagok, cikkek 'Csináld magad' (DIY) - barkács megoldások és tech Befejezett akváriumok bemutatása Növényes akvarisztikával kapcsolatos témák Érdekelnek a részletek? Miért algásodsz? Mennyi fény esetleg szűrés kellene? Kíváncsi vagy milyen növényeid vannak, vagy milyen halakat és garnélákat tarthatsz? Ezek a topikok ebben segítenek. Alga Akvárium tápozása Növényi táptalajok

Élő vagy műnövényt?

Élő vagy műnövényt?

Az élő növények a 60-as években voltak divatosak, amikor az első akváriumom vásároltam. Azóta eltelt egy kis idő. A mai haltenyésztők választhatnak olyan műanyag- és selyemből készült növényeket, melyek megtévesztően hasonlítanak az igaziakhoz. Vajon, melyik a legjobb választás akváriumunk számára, az élő- vagy a műnövény? Még a legtapasztaltabb haltenyésztőknek sem egybehangzó a véleményük. Miért? Mert nem létezik helyes vagy helytelen válasz. Minden az illető személy döntésén múlik.

Gabrinus

Gabrinus

Az akváriumi növénykatalógusban összesen 34 növényfaj tekinthető meg: Az akvárium egyik legfontosabb és legdíszesebb része ha a berendezésekről van szó.Az egyik legaktívabb résztvevője az akvárium életében a hal után.

Greenaqua

Greenaqua

A modern akvarisztika talán legszebb, legérdekesebb ága az akvakertészet. Népszerűsége annak köszönhető, hogy látványa a víz alatti természet egy darabkáját csempészi az otthonunkba. A módszer szülőatyja a japán Takashi Amano. Az általa kitaposott úton igyekszünk mi is továbbmenni. Éppen ezért óriási megtiszteltetés számunkra, hogy az Aqua Design Amano (ADA) termékeinek magyarországi forgalmazói lehetünk.

Tropica növények- angol

Tropica növények- angol

Megéri megnézni az angol oldalt is ötletek miatt , de nálunk is beszerezhető minden , nem kell külföldről behozni . Vannak képek kis, közepes és nagy akváriumokról berendezve, megvilágítva. Szűrhetünk nehézségi fokokra is a könnyű-től közepesen keresztül a nehezekig.

Tuti menü