Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Akvárium berendezés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Akvárium berendezés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: akvariumberendezes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
2012 -es vízikertészeti verseny

2012 -es vízikertészeti verseny

Angol oldal ahol nemzetközi megmérettetésben van lehetőségünk bemutatni az akváriumunkat. Egy nemzetközi zsűri fogja elbírálni a művet. Itt megtaláljuk az eddigi évek (2001 - től) győztes alkotásait. Mintha a természetbe lenne egy ablak olyan szépnek sikerültek.

3D akvárium háttér

3D akvárium háttér

3D akvárium háttér - egyszerű és olcsó akvárium hátterek és aprólékosan kidolgozott 3D akvárium hátterek, amelyek igazán különlegessé teszik az akváriumot - természetes hatású akvárium hátterek. Amazonas akvárium háttér vagy sziklás akvárium háttér - a 3D akvárium háttér szép látványt nyújt.

A HAC egy akvarisztikai verseny kifejezetten növényes akváriumoknak

A HAC egy akvarisztikai verseny kifejezetten növényes akváriumoknak

A versenyen minden, az alkotó által növényes akváriumnak ítélt akvárium indulhat. A nevezéseket a nevezések oldalon lehet leadni 2011.11.11.-ig. A fotók felbontása meg kell, hogy haladja az 1024*768-as felbontást. Természetesen minél nagyobb, annál jobb, de ne legyen nagyobb mint 5 Megabyte képenként. A kép JPG formátumba legyen elmentve. Aki a képeit nem szeretné e-mailben küldeni, lehetőség van URL címek megadására is, ahonnan a zsűri letöltheti a fotókat.

ABC Zoo

ABC Zoo

Web shop ahol tudunk akvárium dekorációt vásárolni .Akvárium dekorációk - sokféle kő és szikla - akvárium díszek - hajóroncs, vár, kastély, antik szobor, szikla növényekkel, búvár, polip, Némó egy tengeri rózsán, gyökér, koponya, gyöngyök, díszkavics - csodás akvárium díszek. 3D akvárium háttér - egyszerű és olcsó akvárium hátterek és aprólékosan kidolgozott 3D akvárium hátterek, amelyek igazán különlegessé teszik az akváriumot - természetes hatású akvárium hátterek. Amazonas akvárium háttér vagy sziklás akvárium háttér - a 3D akvárium háttér szép látványt nyújt.Akvárium talaj - akváriumi kavics, növény táptalaj, akváriumi homok. Az ízlésesen kiválasztott akvárium aljzat szép látványt nyújt és megakadályozza a bomlásnak indult hulladék felgyülemlését.

Acanashop

Acanashop

Akvarisztika Az Acanashop kínálatában a Ferplast akvarisztikai felszerelései találhatóak. Az alábbi kategóriákba sorolva árulunk felszerelést: Akvárium Akvárium állvány Vízszűrő, szűrőanyag Akvárium fűtő Dekoráció, háttér Kiegészítők akváriumhoz

Africanfish

Africanfish

Konyhasó /NaCl/ A víz vezetőképességét növeli, viszont a pH értéken nem változtat. A halakat enyhén nyugtatja, stressz mentesíti. 1kg/m3 koncentráció felett könnyebb külső élősködő fertőzések esetén is használható. Korábbi irodalmak kiemelték, hogy kizárólag a jód mentes konyhasó használható akvarisztikai célra, viszont a mai vegyipari eljárásokkal készült 'piros feliratos' konyhasó sem okoz problémát a halaknak, sőt Cyprichromisok esetén ajánlott is a fokozott jódbevitel! Szódabikarbóna /NaHCO3/ Nátrium hidrokarbonát. Enyhén lúgos só, amely alkalmas a pH valamint a kH emelésére! Mivel nem tartalmaz, sem kalcium sem magnézium ionokat, az összkeménység értéken nem változtat, viszont a karbonát keménységen /változó keménységen/ igen, ebből adódóan fordulhat elő az az abszurd állapot, hogy ez utóbbi meghaladhatja az összkeménység értékét is! Bélrendszeri problémáknál ajánlott lehet az adása keserűsóval együtt! stb...

Akvakertész

Akvakertész

Növényes akvarisztikáról általánosságban A napi növényes adagod. Növényes akváriumok magyar akvakertészektől, növényes hírek újdonságok a nagyvilágból és egy kis barkácsolás. Általános növényes beszélgetések Oktatóanyagok, cikkek 'Csináld magad' (DIY) - barkács megoldások és tech Befejezett akváriumok bemutatása Növényes akvarisztikával kapcsolatos témák Érdekelnek a részletek? Miért algásodsz? Mennyi fény esetleg szűrés kellene? Kíváncsi vagy milyen növényeid vannak, vagy milyen halakat és garnélákat tarthatsz? Ezek a topikok ebben segítenek. Alga Akvárium tápozása Növényi táptalajok

Akvarista irodalom

Akvarista irodalom

Ebben a részben a gyűjteményemben megtalálható és az ideiglenesen hozzám került könyvekről, kiadványokról olvashatsz. A *-gal jelöltek könyvtárból, vagy kölcsönben voltak nálam. Mivel csak lelkes amatőrnek tartom magamat, előfordulhat, hogy a Te véleményed a leírtaktól eltér és másként ítélsz meg egy-egy könyvet. Ha küldesz egy rövid kiegészítést, szívesen kiegészítem saját leírásaimat a Te véleményeddel is!

Akvarisztika

Akvarisztika

Az akvarisztika története Az embert mindig is vonzotta a víz alatti világ. Ennek az lehet az oka, hogy minden élet a vízből származik. Talán ez táplálja azt az olthatatlan vágyat, ami nagyon sokunkat hajt, hogy minél közelebb kerüljünk ehhez a csodálatos világhoz.

Hirdetés
Akvárium

Akvárium

Az ember leül az akvárium elé, és csak nézi. Nem gondol semmire közben. Az agy ellazul, a szinapszisok mosolyognak... A különösen stresszes munkát végző európai légiirányítóknak szinte kivétel nélkül van otthon akváriuma. Nem csoda, hisz' ahogy csak ül az ember és nézi a vizet, egy fajta meditatív állapotba kerül. Az akvárium előtt ücsörgés stresszlevezető képességével kevés dolog ér fel. Ehhez hasonló állapotot csak a manuális művészetek vagy a kertészkedés kapcsán ér el az ember teljesen magától. Nem véletlen, hogy az angolok kimennek matatni a kertbe és boldogok. Nem is járnak folyton lélekgyógyászhoz, mint az ambíciózus amerikaiak, akik az úgynevezett 'aktív pihenéssel' spannolják magukat, ha éppen nem tévéznek.

Akvárium berendezés

Akvárium berendezés

150 literes Trópusi-Amazonasi akvárium. Halak: Neonhal, Ékfoltos razbóra, Páncélosharcsák, Black Molly, Szifó, Guppy, Bohóc botia, Sziámi ormányosmárna, Ancitrus, Rák: 3 garnéla Növények: fodroslevelű vízikalász, Valisneria, Jávai moha.

Akvárium berendezése

Akvárium berendezése

Bár mekkora az akváriumunk, az még is csak egy kis szelete lesz egy valóságos víz alatti világnak. Ezért amikor azt berendezzük törekedjünk a minél természetesebb környezet megjelenítésére. Óvakodjunk a giccses, oda nem illő, kereskedelemből sajnos bőven beszerezhető műtárgyak betervezésétől. (Műanyag búvár, hajóroncs, képekkel illusztrált háttér papírok.) Dekorációs anyag lehet élő (növények) és élettelen (mosott folyami homok, sóder, mészmentes kő vagy kőzúzalék, fertőtlenített fagyökér, nádszár, sáslevél, stb.). Az akvárium berendezését előzze meg az elméleti tervezés. Rajzoljuk le a medencénk léptékarányos, lekicsinyített nézeti rajzait. (M=1:10 Felülnézet, elölnézet, oldalnézet, metszetét.)

Akvárium elrendezése

Akvárium elrendezése

Az akvárium talaja. Most, hogy már megvan az akvárium, és már azt is tudjuk, hogy-hogy kell vizet cserélnünk, válasszunk aljzatot az akváriumunkba. Akár hisszük, akár nem, az akvárium talaja is igen fontos! Az akváriumot olyan talajjal kell feltöltenünk, amely kielégíti a halak és más élőlények igényeit a színre, formára, és szemcsenagyságra vonatkozóan.

Akvárium higiénia

Akvárium higiénia

Az akváriumi higiénia alapvető szabályainak betartása elengedhetetlen ahhoz, hogy uszonyos barátaink boldogan, szépen és egészségesen úszkáljanak medencéjükben. A higiénia szó hallatán nem kell feltétlenül vegyi tisztításra és bonyolult műveletek sokaságára gondolni, csupán egyszerű szabályok betartására és következetes tartásra van szükség. Vegyük sorban, mik is lennének ezek: Halainkat mindig tartsuk a számukra optimális vízhőmérsékleten Törekedjünk a változatos étrendre! A jó kondíció, az immunrendszer erőssége a betegségek elkerülésének elsődleges feltétele.

Akvárium készítés és forgalmazás

Akvárium készítés és forgalmazás

Hallatlan, hogy nem látta még a Korallsziget remek ajánlatait! Az akvarisztikai cég vállalja egyedi akváriumok készítését, karbantartását; ezen felül egyéb kiegészítők forgalmazását is. Ha tengeri akváriumra vagy akvárium szettre van szüksége, szerezzen be náluk mindent, egy helyen. Tekintse meg akvárium áraikat, vagy válasszon a haltartáshoz elengedhetetlen vízszűrők, lehabzók és haleleségek garmadájából. Biztosítson megfelelő körülményeket vízi élőlényeinek, hogy úgy élhessenek az akváriumban, mint hal a vízben.

Akvarium shop

Akvarium shop

A termékek rendszerezésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A bal oldalon látható linkek segítenek a fő termékcsoportok kiválasztásában, melyeken belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra, vagy alcsoportra kattintva, részletes terméklista jelenik meg.

Akvárium-bútor

Akvárium-bútor

Ezen a weboldalon egyedi kivitelezésű akváriumok, terráriumok és a hozzájuk szervesen tartozó egyedi bútorok között böngészhet. Akvárium-terrárium kiegészítők, alapanyagok és színskálák nagy választéka áll rendelkezésére, hogy az Ön igényeinek megfelelően, pontosan tudjuk elkészíteni a kívánt akvárium összeállítását. A weboldalunkon ötleteket, híreket, érdekességeket talál, amely információk segítik Önt, hogy velünk megvalósítsa a megálmodott akváriumot vagy terráriumot.

Tuti menü