Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Videók képes leírás - Akvárium berendezés.tlap.hu
részletek »

Videók - Akvárium berendezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: akvariumberendezes.tlap.hu » Videók
Keresés
Találatok száma - 4 db
Akvárium berendezés

Akvárium berendezés

150 literes Trópusi-Amazonasi akvárium. Halak: Neonhal, Ékfoltos razbóra, Páncélosharcsák, Black Molly, Szifó, Guppy, Bohóc botia, Sziámi ormányosmárna, Ancitrus, Rák: 3 garnéla Növények: fodroslevelű vízikalász, Valisneria, Jávai moha.

Akváriumi növények gondozása

Akváriumi növények gondozása

Gyakran feltett kérdés, hogy élő- avagy műnövényt tegyünk-e az akváriumunkba, ehhez adunk néhány tippet a következőkben.Alapból szebbek az élő növények mint a mű, de plusz tényező ként befolyásolják az akvárium ökoszisztémáját.

Az akvárium berendezése és gondozása

Az akvárium berendezése és gondozása

Youtube is egy nagy oktató videókat tartalmazó videómegosztó oldal . Most egy tv-ből rögzített műsort ='Állatbarát magazin' tudunk megnézni ami erről szól , azaz hogy hogy tudunk berendezni és üzemeltetni egy akváriumot . Mikor megnézzük ezt a videót találni fogunk még linkeket hasonló videókról melyekből további ihletet ötletet tudunk nyerni.

Mikor és hogyan tisztítsuk az akváriumot?

Mikor és hogyan tisztítsuk az akváriumot?

Nagy akváriumnál évente egyszer egy teljes generált csináljunk, egyszer pedig annyit, hogy leengedjünk a vizet és a szivacsot, talajt átmossuk. Egy belső szűrős akváriumnál a szűrőt hetente egyszer kell kimosni. Illetve az akvárium vizében áztatni a szivacsot és azzal kimosni, visszarakni, hogy a rajta lévő baktériumkultúra ne sérüljön. Bár lehet algaevő a vízben, a frontüveg azért ennek ellenére algásodik. Tapintásra is érzékeljük, hogy mikor érdemes takarítani, ha nagyon nyálkás az oldala, akkor túl sok szerves anyag dúsult fel az akváriumban. Egy jó akvarista a víz színéből is meg tudja mondani, hogy illik-e vizet cserélni vagy sem, de remek teszteket is lehet már kapni, amivel meg lehet nézni a különböző szervesanyag-szinteket.

Tuti menü